Kapel van Hoog Soeren

Hoog Soeren is een heerlijke plek om te trouwen

In de romantische en bosachtige omgeving van Hoog Soeren is het mogelijk om deze bijzondere dag op een feestelijke persoonlijke wijze te vieren. Er zijn vier gerenommeerde horecagelegenheden die het mogelijk maken om het feest op jullie wensen te organiseren. De restaurants en hotels zijn op loopafstand van de Kapel. Alles is dichtbij om een onvergetelijke dag te hebben waar jullie nog lang op terug kunnen kijken.

Restaurant Berg & Dal

Midden in Hoog Soeren staat een klein maar gezellig restaurant, Berg & Dal. Voor kleinere groepen, tot 70 personen, heeft dit restaurant een speciale intieme zaal. Bij mooi weer kunnen jullie zelfs buiten de gasten ontvangen.

www.restaurantbergendal.nl

Hotel Hoog Soeren

Hotel Hoog Soeren is een oase van rust en maakt van jullie trouwfeest een bijzondere beleving.

Veel bruidsparen zijn jullie al voorgegaan en hebben een onvergetelijke, maar vooral onbezorgde dag meegemaakt. Laat je eens informeren en ga eens kijken bij dit hotel.

www.hotelhoogsoeren.com

Brasserie Het Nieuwe Jachthuis

De sfeervolle brasserie is gevestigd in het voormalige jachthuis van koning-stadhouder Willem III en is gelegen op een van de mooiste plekjes met zicht op de voormalige dorpsbrink.

In overleg is er voor jullie bruiloft iets speciaals te creëren. Wanneer de zon jullie dag extra opfleurt is ons terras beschikbaar en de ideale plaats om de gasten te ontvangen.

www.brasseriehetnieuwejachthuis.nl

Hotel Oranjeoord

Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel met de gastvrijheid van toen, maar met een eigentijdse uitstraling en het comfort van nu.  Het uit 1898 daterende hotel was ooit nog koninklijk bezit. Er is een speciale zaal waar je voor 300 gasten een daverend feest kan geven. Na afloop van het feest kun je in één van de bijzondere kamers overnachten.

www.charmehotels.eu/nl/hoog-soeren

Extra arrangementen in Hoog Soeren

Om jullie feestdag extra glans te geven heeft Kapel Hoog Soeren contact met buitengewoon ambtenaren van de Burgerlijke Stand en fotografen. Neem eens met een van onderstaande personen contact op en kijk wat zij voor jullie kunnen betekenen.

Hartemens

Lisette de Lange geeft jullie een trouwceremonie uit het Hart. Door haar openheid, inlevingsvermogen, oog voor detail en mensen creatief weten te raken kan ze op een bijzonder manier karakter en inhoud aan jullie ceremonie geven.

http://www.hartemens.com/trouwen

Ilse Stronks Fotografie

Ilse Stronks is een positieve realist en een nuchtere dromer. Ze is gek op alles wat met beeld te maken heeft en vindt zich een zogeheten kat-uit-de-boom-kijker die graag observeert. Mét camera in de hand legt ze verrassend vast wat zij ziet en dat maakt jullie reportage zo uniek.

www.ilsestronksfotografie.nl/contact